Sandra van den Berg – Verhagen
DQAdirect

Petra heeft voor ons heel snel posters en visitekaartjes ontworpen en het drukwerk begeleid.
Er werd snel gehandeld, en de levering vond snel plaats.

Wij zijn erg tevreden en kijken er naar uit om een volgende keer weer samen te werken!

Sandra

Louise Groeneveld
Marketing & Communicatie consultant bij
Maaskant Shipyards
Stellendam

Petra heeft voor Maaskant Shipyards de vormgeving voor de veiligheidsboekjes gemaakt die op dat moment vernieuwd werden. Zij heeft alle zorg uit handen genomen voor wat betreft het contact met de drukkerij, de vormgeving, tips gegeven hoe iets mooier uit zou komen en ze heeft veel verstand van zaken. De communicatie met Petra verliep erg prettig. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Louise

Louise Groeneveld
Marketing & Communicatie consultant bij
Maaskant Shipyards
Stellendam

Petra heeft voor Maaskant Shipyards de vormgeving voor de veiligheidsboekjes gemaakt die op dat moment vernieuwd werden. Zij heeft alle zorg uit handen genomen voor wat betreft het contact met de drukkerij, de vormgeving, tips gegeven hoe iets mooier uit zou komen en ze heeft veel verstand van zaken. De communicatie met Petra verliep erg prettig. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Louise

Jack Kostense
Metaal Design Zeeland

Petra Digitaal & Analoog heeft mij geholpen met zowel het ontwerp van mijn logo en visitekaartjes. Zelf had ik al een opzet gemaakt voor het logo en wilde deze een professionele uitstraling geven. In goed overleg zijn we tot het resultaat gekomen waarin mijn logo een duidelijke metalen uitdrukking gekregen heeft, dit past perfect bij mijn werkzaamheden.

Petra neemt echt de tijd en moeite zich te verdiepen in je bedrijf en persoonlijke wensen. Deze weet ze samen te voegen in een mooi resultaat.

Jack

Ronic Weijenberg
Ronic-Is-Here

Nadat ik de beslissing had genomen om als Virtual Assistant aan de slag te gaan, heb ik Petra (Digitaal & Analoog) gevraagd om mijn huisstijl te ontwerpen.
Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en vulde mij aan met zaken waar ik nog niet over had nagedacht. Doordat ze dit allemaal verwerkte in haar ontwerpen, kwamen we verrassend snel tot een huisstijl die helemaal aansloot bij wat ik voor ogen had. Ik ben erg blij met mijn huisstijl: clean, rustig en met een duidelijke verwijzing naar mijn liefde voor zee en strand.

Ik kan Petra aanraden:
ze is professioneel, creatief, origineel, snel, ter zake, kundig en haar tarief is, ook voor een beginnend ondernemer, heel netjes.

Marianne Ketting van der Goot
Wandelcoach

Vanuit drie offertes heb ik gekozen voor Petra. We kenden elkaar vaag via een gezamenlijke vriendin maar wat met name aansprak was haar proces waarin ik iets van mijzelf herkende. Het door ontwikkelen van je eigen bedrijf door het oppakken en aangaan van nieuw aanbod. Niet twijfelen maar geloven in jezelf en gewoon doen!

Petra heeft zich laten zien als een geduldig en communicatief vaardig mens. Snel en vriendelijk met positieve ondersteuning in de keuzes voor het ontwerp, kleuren en foto’s en de uitvoering naar de uiteindelijke vorm.
De wat verouderde kleur in mijn logo heeft een bescheiden maar toch opvallende plaats gekregen en misstaat zeker niet in de huidige sfeer van mijn nieuwe site.

De zoektocht voor mijzelf om een goed overzichtelijk
aanbod te presenteren en tevens een
toegankelijke sfeer aan te houden, is naar mijn beleving gelukt en terug te vinden in de site.
Ook bij de fine tuning van de laatste details bleef Petra geduldig en snel in alle aanpassingen. Ik heb veel geleerd en goede tips meegekregen om ook op Google de vindbaarheid te vergroten.

Ik ben erg blij dat ik voor Petra heb gekozen en zou dat zeker met de ervaring van nu weer doen. Enthousiast en kundig, creatief en accuraat. Vaardigheden die de grondslag waren voor het uiteindelijke eindresultaat.

Arie Bontekoe
AJB media

Ik was op zoek naar een logo voor mijn hobbymatige videoproducties en had gehoord dat Petra daar ervaring mee heeft.
Ik kende al ontwerpen van haar en dat gaf mij een goed gevoel. Ze luistert goed naar de wensen en werkt die dan verder uit in een ontwerp. Na nog wat kleine aanpassingen was ik tevreden met het resultaat. Ze houdt van doorpakken en dat resulteerde in een mooi logo in korte tijd. Vervolgens kreeg ik het logo in verschillende bestandsformaten toegestuurd zodat ik ze op meerdere manieren kan gebruiken. Ik ben er blij mee en kan haar aan iedereen aanbevelen!

Groet, Arie

Amber Bontekoe
Klein Meisje Maakt een Reisje

Toen ik met mijn project “Klein Meisje Maakt een Reisje” begon, wilde ik een goed logo. Doordat ik Petra via via kende, was de keuze om haar te vragen snel gemaakt.
En daar heb ik geen seconde spijt van!
Qua kleuren en ontwerp wist ik ongeveer wat ik wilde en Petra sloot daar haarfijn op aan. Ze heeft verschillende ontwerpen gemaakt en daar heb ik de beste van uitgezocht. Het feit dat ze zo goed kon inhaken op mijn ideeën maakte de samenwerking heel prettig. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nog altijd superblij ben met mijn logo.
Ik zou ‘Petra Digitaal & Annaloog’ zeker aanbevelen.

Amber

Rutger Hulst
Adviseur HRM / Hoofd Bedrijfsbureau
Raad voor de rechtspraak

Door omstandigheden bleek het elders niet mogelijk
om dit boek op tijd af te krijgen en kwam ik na een oproep
en enkele offertes uit bij Petra.
Met haar strakke planning, fijne samenwerking en
uitstekende service is het gelukt dit mooie boek op tijd
geleverd te krijgen.
Ik raad Petra dan ook graag aan!

Rutger